sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Keittiökuulumisia: Sunnuntairuokaa haudutellen

Sulatin pitkästä aikaa pakastimen. Huomasin, että olen onnistunut syksyn aikana haalimaan sinne suhteellisen paljon erilaisia lihoja, jotka kannattaisi pikkuhiljaa ryhtyä käyttämään pois. Tänään ruokalistalla olikin sunnuntain kunniaksi kotimaisesta lampaan paistipalasta valmistettua burgundinpatatyyppistä pataruokaa, sunnuntaisin kun on aikaa haudutella. Padan aisapariksi mietin ensin ihan tavallisia kuoriperunoita, mutta päädyin sitten perunamuusin kautta viimein duchesseperunoihin. Seuraksi vielä lasi punaviiniä ja jälkkäriksi sahramipäärynöitä, tulipa taas tyytyväinen olo.



Linkit resepteihin: Lammaspata, Duchesseperunat, Sahramipäärynät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...